Διάβασε στο pc σου

Εγκατέστησε το λογισμικό Adobe Digital Edition στο PC / Mac / Laptop που επιθυμείς.

Για να το κατεβάσεις, πάτησε εδώ, εφόσον δεν το έχεις. Το λογισμικό διατίθεται δωρεάν.

Στη συνέχεια, ενεργοποίησε το λογισμικό Adobe Digital Edition (Help / Authorize Computer) επιλέγοντας "eBook Vendor" -> COSMOTE Books , "Vendor Login ID" -> Το Username σου στo COSMOTE Books και "Vendor Password" -> To Password σου στο COSMOTE Books .

Εναλλακτικά, εάν είχες στο παρελθόν αποκτήσει Adobe ID και έχεις βιβλία που έχουν γίνει fulfill, με αυτό το Adobe ID, επίλεξε "eBook Vendor" -> Adobe ID  και πληκτρολόγησε το Adobe ID και Password που έχεις αποκτήσει από την Adobe.

Χρησιμοποιώντας τον περιηγητή (browser) της επιλογής σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας (Cosmotebooks.gr) και επίλεξε τα eBooks που επιθυμείς να αγοράσεις, προσθέτοντάς τα στο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια, πλήρωσε με την πιστωτική σου κάρτα, ή χρέωσε τον λογαριασμό του κινητού σου (μόνο για πελάτες κινητής Cosmote) και την ίδια στιγμή, τα αγορασμένα eBooks θα προστεθούν στην ψηφιακή σου βιβλιοθήκη. Για να δεις τα περιεχόμενα της ψηφιακής σου βιβλιοθήκης, επίλεξε το link "H Βιβλιοθήκη μου", που εμφανίζεται αφού κάνεις Log In.

Κάνοντας κλικ πάνω στο βιβλίο, μπορείς άμεσα να το κατεβάσεις στον Η/Υ σου. Το λογισμικό Adobe Digital Edition θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ανοίξει το βιβλίο σου. Επανέλαβε την διαδικασία αυτή για όσα βιβλία επιθυμείς να κατεβάσεις (download) από την ψηφιακή βιβλιοθήκη στο PC σου.