Προσωπικά δεδομένα

 

Κατά την επίσκεψή σου στις σελίδες του Cosmotebooks.gr και προκειμένου να παραγγείλεις προϊόντα, δεν είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση των προσωπικών σου στοιχείων.

Μπορείς να παραγγείλεις τα προϊόντα που επιθυμείς, χωρίς να πραγματοποιήσεις σύνδεση / εγγραφή. Σ' αυτήν την περίπτωση, προσθέτεις τα προϊόντα στο καλάθι, συμπληρώνεις τη φόρμα με τα στοιχεία σου και επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης. Αν αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να αποθηκεύσεις τα στοιχεία σου, τότε κλικάρεις στο αντίστοιχο κουτάκι και θα σου ζητηθεί να κάνεις σύνδεση / εγγραφή.

Τα στοιχεία που ζητούνται για την εγγραφή στο διαδικτυακό τόπο είναι: username, password και e-mail. Για την έκδοση παραστατικών θα ζητηθούν περισσότερα στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, E-mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ). Σε κάθε περίπτωση, το COSMOTE Books, υπακούoντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή του χρήστη για χρήση προσωπικών δεδομένων, που ενδέχεται να δηλώσει οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου Cosmotebooks.gr. Tο COSMOTE Books, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεσαι. Είναι αυτονόητο, ότι τα προσωπικά σου στοιχεία μπορεί να δημοσιοποιηθούν από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο, κλπ. Το COSMOTE Books επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Παρά το γεγονός ότι το COSMOTE Books λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για τη διαφύλαξη και την πρόληψη της άνευ αδείας πρόσβασης στις προαναφερθείσες προσωπικές πληροφορίες, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις αυτών που αποκτούν πρόσβαση χωρίς άδεια και εμείς δεν παρέχουμε καμία εγγύηση, ρητή, σιωπηρή ή άλλη, οτι θα παρεμποδίσουμε την άνευ αδείας πρόσβαση στις ιδιωτικές πληροφορίες των χρηστών.