Διάβασε στο iPhone / iPad σου

Κατέβασε την εφαρμογή

Το COSMOTE Books Reader είναι μια μοναδική εφαρμογή ανάγνωσης, που προσφέρεται για «ελεύθερα» eBooks και για βιβλία προστατευμένα από Adobe DRM. Ο χρήστης μπορεί να σερφάρει στον κατάλογο του ψηφιακού βιβλιοπωλείου και να βρει το αγαπημένο του βιβλίο.

Η εφαρμογή COSMOTE Books Reader παρέχει μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης, τόσο για epub όσο και για pdf αρχεία. Ειδικά για τα αρχεία pdf, που συνήθως η ανάγνωσή τους απο ηλεκτρονικές συσκευές (smartphones), είναι δύσκολη, η εφαρμογή διαθέτει την επιλογή “reflow” που διευκολυνεί την ανάγνωση ακόμα και σε smartphones με πολύ μικρή οθόνη.

Ενώ διαβάζεις ένα βιβλίο, μπορείς να προσθέσεις σελιδοδείκτες, σημειώσεις και επισημάνσεις, όπως επίσης και να ψάξεις μια λέξη ή φράση μέσα στο κείμενο. Η εφαρμογή COSMOTE Books Reader έχει πολλά χαρακτηριστικά που σου επιτρέπουν να συναναστρέφεσαι με τους φίλους σου χρησιμοποιώντας το προσωπικό σου προφίλ στο Facebook και στο Twitter.

Για να συνεχίσεις την ανάγνωση από τη μια συσκευή στην άλλη, η εφαρμογή COSMOTE Books Reader έχει προσθέσει μια λειτουργία συγχρονισμού, που επιτρέπει στους αναγνώστες να αποθηκεύουν και να ανακτούν τους σελιδοδείκτες, τις σημειώσεις και τις επισημάνσεις τους χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Cloud. Για να «ανεβάσεις» και να διαβάσεις οποιοδήποτε προσωπικό σου αρχείο (pdf, epub, acsm) στην εφαρμογή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χαρακτηριστικό "Open in" του Apple iOS κάνοντας κλικ για λίγα δευτερόλεπτα στο επιλεγμένο αρχείο.

Τα eBooks που έχουν αγοραστεί μέσω της Ιστοσελίδας του Cosmotebooks.gr, μπορεί να τα «κατεβάσει» κανείς απο τη βιβλιοθήκη («Τα Βιβλία μου»/"Your Books") μέσα από την εφαρμογή, να τα «φορτώσει» στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το "iTunes filesharing functionality" ή να τα «φορτώσει» στην εφαρμογή πατώντας πάνω στο σχετικό Link της βιβλιοθήκης του στο Cosmotebooks.gr και χρησιμοποιώντας την "Open In" λειτουργία.

 

Αναλυτικές οδηγίες αγοράς & λήψης ενός βιβλίου σε iPad/ iPhone

Από το Apple Store, κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή COSMOTE Books Reader. Μόλις η εφαρμογή αυτή εγκατασταθεί, άνοιξε την και επίλεξε τις «Ρυθμίσεις». 

Εκεί, επίλεξε «Σύνδεση» και πληκτρολόγησε το Username και το Password που διαθέτεις στο Cosmotebooks.gr. Εάν δεν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό, δημιούργησε έναν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης που θα βρείς μέσα στην εφαρμογή.

Προσοχή: Δεν πρέπει να «κατεβάσεις» κανένα eBook στο iPad / iPhone σου πριν εγκαταστήσεις και ενεργοποιήσεις την εφαρμογή COSMOTE Books Reader, με τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν.

Μέσω του Safari Browser επισκέψου το Cosmotebooks.gr και αγοράσε τα βιβλία σου.

Άνοιξε την εφαρμογή σου.

Πάτησε «Cloud», βρες τα βιβλία που έχεις αγοράσει και κατέβασέ τα.

Πάτησε «Συσκευή» και Καλή Ανάγνωση!