Διάβασε σε e-ink readers

Εγκατέστησε το λογισμικό Adobe Digital Edition στο PC / Mac / Laptop που επιθυμείς.

Για να το κατεβάσεις πάτησε εδώ.

Το λογισμικό διατίθεται δωρεάν.

Στη συνέχεια, ενεργοποίησε το λογισμικό Adobe Digital Edition (Help / Authorize Computer) επιλέγοντας "eBook Vendor" -> COSMOTE Books , "Vendor Login ID" -> Το Username σου στo COSMOTE Books και "Vendor Password" -> To Password σας στο COSMOTE Books .

Εναλλακτικά, αν είχες στο παρελθόν αποκτήσει Adobe ID και έχεις βιβλία που έχουν γίνει fulfill, με αυτό το Adobe ID σου , επέλεξε "eBook Vendor" -> Adobe ID  και πληκτρολόγησε το Adobe ID και Password που έχεις αποκτήσει από την Adobe.

Χρησιμοποιώντας τον περιηγητή της επιλογής σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας (Cosmotebooks.gr) και επέλεξε τα βιβλία που επιθυμείς να αγοράσεις προσθέτοντάς τα στο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια, πλήρωσε με την πιστωτική σου κάρτα, τον PayPal λογαριασμό που διαθέτεις ή χρέωσε τον λογαριασμο του κινητού σου (μόνο για πελάτες κινητής COSMOTE) και την ίδια στιγμή, τα αγορασμένα eBooks θα προστεθούν στην ψηφιακή σου βιβλιοθήκη. Για να δείς τα περιεχόμενα της ψηφιακής σου βιβλιοθήκης, επέλεξε το link "H Βιβλιοθήκη μου", που εμφανίζεται μόλις κάνεις Log In.

Με ένα click πάνω στο βιβλίο μπορείς άμεσα να το κατεβάσεις στον Η/Υ σου. Επανέλαβε τη διαδικασία αυτή, για όσα βιβλία επιθυμείς να κατεβάσεις (download) από την ψηφιακή βιβλιοθήκη στο PC σου. Στη συνέχεια, σύνδεσε τη συσκευή ψηφιακής ανάγνωσης (e-reader) στον Η/Υ και αντέγραψε (copy) τα eBooks στη συσκευή σου. (Για την αντιγραφή ακολούθησε τυχόν οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής).