Διάβασε στο Android σου

Για να διαβάσεις τα ψηφιακά σου βιβλία σε περιβάλλον Android ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάνεις απεγκατάσταση την εφαρμογή Cosmote Books Reader.
 2. Κατεβάζεις και εγκαθιστάς από το Play Store την εφαρμογή Bluefire Reader.
 3. Την πρώτη φορά που ανοίγεις την εφαρμογή
  1. Αν έχεις Adobe ID και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις συμπλήρωσε το username και password  και πάτα Authorize για να κάνεις authorize την συσκευή σου.
  2. Αν δεν έχεις Adobe ID πάτα την επιλογή Create a free Adobe ID. Στην επόμενη σελίδα Create Adobe ID δημιουργείς Adobe ID account για να το χρησιμοποιήσεις στην εφαρμογή.
 4. Ανοίγεις σε κάποιο περιηγητή (browser) το Cosmotebooks.gr και κάνεις Είσοδο (Login) με το Όνομα Χρήστη (Username) και τον Κωδικό Πρόσβασης (Password) που έχεις εγγραφεί στο site.
 5. Από το μενού Η Βιβλιοθήκη μου, στον τίτλο του βιβλίου που θέλεις, στην στήλη Download πάτησε στο link, στην οθόνη Άνοιγμα με και επίλεξε Download to Bluefire Reader (ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ).
 6. Στην επόμενη οθόνη της εφαρμογής αν το βιβλίο κατέβηκε επιτυχώς εμφανίζεται το μήνυμα Download Complete! Would you like to go your library, or read this book now? Επιλέγουμε Go To Library αν θέλουμε να το διαβάσουμε αργότερα και το βιβλίο εμφανίζεται στην Βιβλιοθήκη-Library της εφαρμογής ή Read Now αν θέλουμε να το διαβάσουμε άμεσα.
 7. Κάνεις tap πάνω του, ανοίγει και μπορείς να αρχίσεις το διαβάζεις.
 • Εναλλακτικά μπορείς να δημιουργήσεις Adobe ID από το site της Adobe και στην συνέχεια να το χρησιμοποιείς. Για περισσότερες πληροφορίες πως δημιουργούμε Adobe ID πάτα εδώ https://accounts.adobe.com/ και στην συνέχεια Get an Adobe ID.
 • Σε όλες τις περιπτώσεις και συστήματα, το account που θα χρησιμοποιήσεις για να ανοίξεις και να διαβάσεις τα ψηφιακά βιβλία είναι αυτό που πρέπει να χρησιμοποιείς σε όλες τις διαθέσιμες συσκευές σου. Η Adobe επιτρέπει την χρήση μέχρι έξι (6) συσκευές. Δηλ. αν  σε κάποια συσκευή π.χ. Android tablet χρησιμοποιήσεις στον reader το account testbook@gmail.com και διαβάσεις το ψηφιακό σου βιβλίο, αν θελήσεις να διαβάσεις το ίδιο βιβλίο και σε iOS Tablet πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ίδιο account.
 • Οι παραπάνω οδηγίες δεν ισχύουν για τα δωρεάν ψηφιακά βιβλία.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ψηφιακά σου βιβλία μπορείς να στείλεις e-mail στο info@cosmotebooks.gr