Διάβασε στο Android σου

Εφαρμογή COSMOTE Books Reader για Android Tablets-Smartphones

Κατέβασε την εφαρμογή

Το COSMOTE Books Reader είναι μια μοναδική εφαρμογή ανάγνωσης, που προσφέρεται για «ελεύθερα» eBooks και για βιβλία προστατευμένα από Adobe DRM. Ο χρήστης μπορεί να σερφάρει στον κατάλογο του ψηφιακού μας βιβλιοπωλείου και να βρει το αγαπημένο του βιβλίο.

Η εφαρμογή COSMOTE Books Reader παρέχει μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης, τόσο για epub όσο και για pdf αρχεία. Ειδικά για τα αρχεία pdf, που συνήθως η ανάγνωσή τους απο ηλεκτρονικές συσκευές (smartphones) είναι δύσκολη, η εφαρμογή διαθέτει την επιλογή “reflow” που διευκολύνει την ανάγνωση ακόμα και σε smartphones με πολύ μικρή οθόνη.

Ενώ διαβάζεις ένα βιβλίο, μπορείς να προσθέσεις σελιδοδείκτες, σημειώσεις και επισημάνσεις, όπως επίσης και να ψάξεις μια λέξη ή φράση μέσα στο κείμενο. Η εφαρμογή COSMOTE Books Reader έχει πολλά χαρακτηριστικά που σου επιτρέπουν να συναναστρέφεσε με τους φίλους σου χρησιμοποιώντας το προσωπικό σου προφίλ στο facebook και στο twitter.

Για να συνεχίσεις την ανάγνωση από τη μια συσκευή στην άλλη, η εφαρμογή COSMOTE Books Reader έχει προσθέσει μια λειτουργία συγχρονισμού, που επιτρέπει στους αναγνώστες να αποθηκεύουν και να ανακτούν τους σελιδοδείκτες, τις σημειώσεις και τις επισημάνσεις τους, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Cloud. Για να «ανεβάσεις» και να διαβάσεις οποιοδήποτε προσωπικό σας αρχείο (pdf, epub, acsm) στην εφαρμογή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χαρακτηριστικό "Open in" του Android iOS κάνοντας click για λίγα δευτερόλεπτα στο επιλεγμένο αρχείο.

Τα eBooks που έχουν αγοραστεί μέσω της ιστοσελίδας του COSMOTE Books, μπορείς να τα «κατεβάσεις» απο την βιβλιοθήκη («Τα Βιβλία μου»/ "Your Books") μέσα από την εφαρμογή ή να τα «φορτώσεις» στην εφαρμογή, πατώντας πάνω στο σχετικό Link της βιβλιοθήκης του στο Cosmotebooks.gr και χρησιμοποιώντας την "Open In" λειτουργία.

 

Αναλυτικές οδηγίες αγοράς & λήψης ενός βιβλίου σε Android tablet

Από το Google Play κατέβασε (δωρεάν) την εφαρμογή COSMOTE Books Reader. Αφού εγκατασταθεί, άνοιξε την και πήγαινε στις «Ρυθμίσεις» της εφαρμογής. Εκεί, επέλεξε «Σύνδεση» και πληκτρολόγησε τον Username και το Password που διαθέτεις στο COSMOTE Books. Αν δεν έχεις ορίσει λογαριασμό, δημιούργησε έναν.

Για περισότερες λεπτομέρειες διάβασε το αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης, που θα βρείς μέσα στην εφαρμογή.

Προσοχή: Δεν πρέπει να «κατεβάσεις» κανένα eBook στο Android, Smartphone ή Τablet σου, πριν εγκαταστήσεις και ενεργοποιήσεις την εφαρμογή “COSMOTE Books Reader ” σύμφωνα με τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν.

Επέλεξε και αγόρασε μέσα απο το κατάστημα τα βιβλία που επιθυμείς. Πάτησε «Cloud» και κατέβασέ τα.

Επέλεξε «Συσκευή» και Καλή Ανάγνωση!